JUSTIN BIEBER KONSERT IMORGON

Hej fina ni ! Förlåt för ingen bloggning men jag har inte haft tid eller inspiration att blogga men i veckan hade jag bara skola, ett prov och så. Sen i Fredags efter skolan så åkte jag och Emelie in till Stockholm så köpte jag hunters, blanka svarta och jag är helt kär. Så himla sköna dom är ! Sen i Lördags, igår alltså. Så åkte jag till Felicia så på kvällen träffade vi Ebba, Daniel, Oskar och Crille. Vi var först inne och titta på film sen gick vi ut ett tag och så. Sen idag så först tog jag och Felicia det lugnt, och så. Sen gick vi ut och så träffade vi Ebba och Mickis och sen kom Daniel, Crille, Oskar, Rasmus och Filip. Så vi satt och snacka, åkte moppe och sånt. Sen så åkte jag hem och nu sitter jag och lyssnar på massa Justin låtar och taggar till Justins konsert. Helt stört att jag ska se honom live imorgon. Jag får typ panik nu och får nästan glädjetårar. Jag har väntat i flera månader nu och imorgon är äntligen dagen jag ska få se han. Jag kommer bli heeeeelt crazy. Men nu har jag raderat typ alla mobilbilder från 1800 bilder till 340 bilder. Så nu kan jag filma och fota hur mycket som helst. Men nu tänkte jag göra klart min uppsats om praoen eftersom den ska vara klar imorgon, egentligen för någon vecka sen men jaja.. Men jag hoppas ni haft det jättebra och gud vilket skönt väder ute!! Puss

Födelsedagsfirad

 
/Bilder från idag på bland annat den goda tårtan, min kusin Oliver, första blåsipporna och på min mosters hund/
Hejsan, idag kom somsagt släkten och firade mig. Fick massa pengar och blommor. Jättemysigt att prata och bli firad. Jag är iallafall jättenöjd med dagen fast det känns inte ens som om jag fyller år imorgon. Har knappt tänkt på det. Haha, men känslan kommer väl imorgon när man blir väckt med presenter,tårta och sång. Dagen var iallafall jättebra och jag är nöjd med det jag fick. 
 

Dr.Denim

/Dr.Denim Jeans plenty från holmlunds 399:-/

13 April

Hejsan, idag var jag och Emelie på stan. Jag böt mina byxor, då dom hade gått sönder. Sen köpte Emelie lite grejer och så åt vi lunch på Espresso House. Sen köpte vi jordgubbar och päroncider på ica och satt och åt det i en tappa. Haha men det var mysigt. När jag kom hem bakae jag lite cupcakes och lite annat eftersom jag fyller år på Måndag så ska några från släkten komma imorgon och gratta mig. Just nu pratar jag med Elin och taggar till Justins konsert om 9 dagar, sjukt att jag ska se han live !! Hoppas ni haft en bra dag, puss!

NEW LOOK

 
/Linne från New look/
Det är exakt i min smak och tänk den tillsammans med ljusa jeansshorts, converse och snygga smycken. Åh vad jag längtar till sommaren!!
 

BLÅBÄR&HALLON SMOOTHIE

Smoothie är så himla gott! Pefekt mellis. Det är så roligt att man kan blanda i nästan vad man vill i den. Jag tar oftast hallon & blåbär i min.


Hejsan! Jag kom hem för ungefär en halvitmme och har fixat smoothien som ni ser ovan.
Haha ni ska bara veta vad som hände nyss. Vi har larm på vårat hus så vi larmar när vi går ut från huset och när man kommer hem. Så kom jag hem, tänkte inte ett dugg på att det skulle vara larmat. Gosade med hundarna, släppte ut dom på tomten, gjorde smoothie. Så ska jag gå till vardagsrummet och titta på tv. Så ba börjar det tjuta i hela huset, haha så ringer dom från larmcentralen och jag svarar som fjån ba " hej.." haha åh herregud. Typiskt mig. Iallafall, igår kom mina föräldrar hem från Irland så hade dom köpt ett jättefint linne till mig som jag tänkte fota nu. Så bilder på den kommer upp snart! Puss.

9 APRIL

Hej på er! Förlåt för att jag inte bloggat på 3 dagar men jag var ju somsagt på träningsläger och var helt slut när jag kom hem. Jag hade det iallafall jättebra men det tog på energin. Igår gick jag hem ifrån skolan pga jag kände mig trött,hängig,förskyld och ont i huvudet. Så hela dagen igår tillbringade jag i min säng. Stannade hemma idag med då jag inte känner mig helt frisk. Så jag gjorde bananpannkakor till frukost, mums. Jag tänkte börja med en sån här 30 dagars lista. Då jag skriver om en rubrik varje dag i 30 dagar. Så jag kommer igång med bloggen och ni lär känna mig bättre. Så jag ska leta upp någon bra lista. Fick en fråga om vem som hade gjort min design och det är jag själv som gjort den. Jag gör gratis designer ibland när jag har tid så om någon är intresserad så är det bara att höra av sig. Men nu tänkte jag sätta igång en film, tror det blir " so undercover " har ni sett den? Vad tyckte ni ? Jag har iallafall hört att den ska vara bra! Vi hörs senare, puss!
Bild på hur mitt hår blev efter färgning och klippning!

2 April

Godmorgon! Jag kom hem för ungefär en timme sen och har duschat och precis fixat frukost. Varför jag gick så tidigt från Sara var för att hon skulle till tandläkaren och jag måste fixa massa saker innan bussen till Hallsta går. Det ska bli så kul att träffa Felicia igen. För er som inte vet är hon min bästavän och bor i Hallsta. Vi tänkte köpa ben&jerry och ha myskväll ikväll. Sen imorgonkväll så ska vi träffa några kompisar. Kulkul! Men nu ska jag börja packa lite och sedan fixa mig, ni får ha en toppendag! Puss

NEW IN

/Myströja från cubus 199:-/bb cream från åhlens 119:-/parfym från hm 39:-/

1 April

Hej ! Inatt sov Sara över hos mig och vi träffade lite kompisar på kvällen och hade det mysigt. Idag klockan 2 åkte vi in till stan, fikade och shoppade. Fick faktiskt med mig lite saker. Vi har precis kommit hem och snart ska vi äta och sen gå till Sara, där jag sover över ikväll. Vi ska träffa kompisar ikväll igen och så, och imorgon åker jag till Hallsta till på Torsdag så det blir jätteroligt. Nu ska jag fota sakerna jag köpte idag så bloggar jag snart igen. Puss!