TAGGA VALBORG

Drar till esther nu. Fett najs. Vi hörs. Ha alla en bra kväll. puss hej

what hurts the most. was being so close , having so much to say and watching you walk away.


FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDAT..

..ering.
Men jag har faktiskt haft helt fullt upp. Hoppas ni förstår. Här får ni en liten sammanfattning av dagarna jag har vilat ifrån bloggningen.

I lördags vaknade vid 8 av att alla galna ungar sprang runt och hoppade. Så gick upp, åt frukost och lekte lite med dom. Sen åkte vi till Ullared lördagen också. Blev en del då med. (bilder kommer på allt jag köpte!!)
Sen runt 5 så kom några. Eftersom min moster fyllde 25 år. Så vi åt god middag och pratade och hade kul.
Lite senare gick jag å la mig eftersom vi skulle upp 7 på söndagen. Så mamma väckte mig 7. Men kom inte upp först 8. hehe.. Sen satte vi oss i bilen och åkte mot våra sötnosar. Vi har nämligen köpt 2 hundvalpar. För er som inte visste det. 2 Chihuahua valpar. Urgulliga. 2 pojkar på 9 veckor. Hur busiga som helst. Sen åkte vi hemmåt. 6 timmar i en bil. Kom hem runt 5 kanske. När vi kom hem igår packade jag först upp och gosade med mina grabbar lite. Sen kom Esther och Rebecka till mig för att titta på hundvalparna. Men jag följde med dom hem och vi sov över hos Esther. Vi hade askul. Skrattade hela tiden. Sen idag så satte vi alarmet på 8. För vi skulle till stan och träffs Pontus och kolla runt lite. Det var så himla mycket folk. Men vi hade askul. Sen åkte vi hem runt -2 kanske. Då gick vi och köpte pizza. Mys!! Sen gick vi hem till Esther och snackade. Drog hem efter ett tag för att vara med mina gullon. Och har bara varit med dom ända sen dess. Ska snart grilla. Sen drar jag till Rebecka och Esther för att fira valborg. Hur najs?! Men vet inte om jag sover över. Vill ju vara med grabbarna! Men nu tänkte jag städa mitt rum som jag lyckats stöka ner rätt mycket. Men jag hoppas ni orkade läsa allt och ni har haft en bra dag. Bloggar sen. Puss hej




tog bilden precis nu.

VI SES IMORGON


FOREVER ALONE

‎8 planeter
204 länder
809 öar
7 sjöar,
6.000.000.000+ människor
och jag är singel!


SLITEN TJEJ..

Ja så här blir man efter en hel dag shoppande. Asvarm, illamående och trött. Kommer somna vilken minut som helst. Ni får bilder på allt jag köpt till mig idag när jag kommit hem alltså på söndag. Men vi hörs. Puss hej
image descriptionimage description


ULLARED

Påväg hem ifrån en hel dag på Ullared. Bilder på allt kommer på söndag eller ikväll. Puss


NYA FAMILJEMEDLEMMEN

Bloggar om allt imorgon. Puss


SITTER I BILEN


PÅVÄG MOT FALKENBERG

Idag händer en väldigt rolig sak. Berättar ikväll eller på söndag ;)


Jag tycker den här är fin


GODMORGON JAG TRÖTT HEJDÅ

Orkar inte med Skolan..


SÄGER GODNATT NU

En dag imorgon. Och den börjar vi med orientering på gympan.. Döda mig långsamt.. Aja, livet rullar på och jag har världens finaste vänner. Men vi hörs imorgon!! Puuuusss!


HEMMA IFRÅN TRÄNING

Kom hem för typ en halvtimme sen. Träningen gick väl bra! Iallafall på skotten. Har duschat och typ satt på mig "myskläder". Sitter helt Forever Alone och äter korv vid matbordet. Haha standard. Men jaja. Nu har jag iallafall långt hår' äntligen. Ni får bättre bilder sen. Kyss!


SÄTTER I LÖSHÅRET

-återkommer senare-