LEVER


ÄNTLIGEN WIFI!

Åh! Äntligen wifi! Fast bara i receptionen.. Tyvärr. Men men. Igår så var planet först försenat en timme.. Så planet kom in till Turkiet vid halv 12 svensk tid. Så tog det 2 timmar med buss till hotellet också. Så vi var vid hotellet runt 3 svensk tid. Då packade jag upp lite och sen så sov vi. Imorse vaknade vi vid kvart i 9. Åt frukost och låg vid poolen och sola och bada. Var även vid stranden. Haha det är varmare i havet än poolen. Nästan 31 grader, och sjuuuuukt stora vågor. Det är jättekul Hahahah, sprang runt där som en 3 åring och ba "AAAHHH EN JÄÄÄÄTTTEEESTOOOOOR VÅÅÅÅÅG" haha. Sen runt 4 tiden tig jag Victoria och Kevin bussen in till stan. Så gick runt där, köpte en LV plånbok. Bild kommer sen. Sen kom vi hem runt halv 8. Då gick vi och åt och sen gick jag hit för att kolla instagram, kik, bloggen och Facebook. Men ni får ha det så bra! Det ska jag. Puss hej


Påväg till Arlanda


WIHUUU

 
 

GODMORGON

Godmorgon. Jag har faktiskt varit vaken sen kl.8. Min mamma och syster åkte till min farmor och lämnade hundarna och katten. Hon ska ta hand om dom. Jag sa faktiskt fel igår, planet går 17.45 så vi åker HÄRIFRÅN vid halv 4. Jag har ätit frukost, packat lite, fixat hos kaninerna och fixat mig lite. Vi landar i turkiet vid 22.00 (svensk tid)
Men kl. 23.00 turkisk tid eftersom dom ligger en timme före. Jag är sjukt taggad ! Det regnar, grå himmel och kallt här. Så skönt att komma ifrån skitvädret. Men vill någon mig något så får ni gärna skriva på kik eller imesseage. 
Hoppas ni får en bra dag. Jag kommer blogga några gånger till. Puss

VIDEOINLÄGG

 
 

VIDEOINLÄGG PÅ G


HEJ


GODMORGON

Hoppas ni alla får en bra dag! Puss


GODNATT

Trött nu, ska kolla på tv och sen sova. Sov gott! Puss


PACKAR LITE

Åh ! jag hatar att packa, det värsta med att resa typ. Men har bara några få saker kvar att slänga ner i resväskan. Åh jag är så himla taggad! Kommer dock att sakna alla mina vänner och djur.. :( Men men, jag har gjort lite läxor och lyssnat på musik mest ikväll. Imorgon är det fredag ! Så najs, men ha det bra. Puss hej

HAHAHAH

 

I DONT FUCKING CARE


20 SEPTEMBER

Hej ! Kom nyss in i huset. Eftersom jag var UTELÅST. fyfan hah jag ba satt där på trappen och sen skulle jag kolla om jag hade läxorna med mig hem. Så efter jag suttit där i kanske en kvart så hittar jag mina nycklar i väskan.. haha. Aja, Nu har jag druckit en smoothie och ska göra lite läxor och lyssna på musik. Packa lite, det sista och så. Men jag ville bara skriva lite, skriver mer sen. Gör någon lista eller något ! Puss hej !

TURKEYYYY